Translate

čtvrtek 27. října 2016

Dobroty v halloweenském balení.

Krásný čtvrteční den všem,
Dnes přináším tip na zabalení dobrot pro děti. Zvolila jsem halloweenské provedení a přikládám pro vás jedno digitální dýňové razítko, které si můžete zkopírovat, vytisknout a použít. Pro inspiraci jsem vytvořila kornouty.
Inspiraci s fotografiemi jsem vytvořila pro e-shop ScrapArt.
http://www.scrap-art.cz/
Pokud děti nechcete "přeslazovat", kornouty budou jistě vyhovovat. Pár bonbónů se tam vejde, ale zase né tolik (na jeden balíček gumových medvídků jsou potřeba 3-4 kornouty). :)
Na hromádku jsem donesla materiál, který bych chtěla/mohla použít...
Použila jsem hnědý papír vložený v ruličce balicího papíru, doporučuji spíš nižší gramáž, s tvrdým papírem se pracuje hůř. Ustřihla jsem si čtverce cca 16 × 16 cm a podél jedné strany jsem nalepila pruh oboustranné pásky.

Stočila jsem papír do kornoutu a oboustrankou slepila k sobě, následovalo razítkování a nalepení kousků washi pásek...
Pak jsem přilepila potrhanou fáčovinu a barvila jsem akrylovou metalickou barvou Metallique Art Alchemy. Místy jsem přetřela i textilii.
Po zaschnutí jsem umístila ozdobné svorky (dýně a čarodějnický klobouk) a kornouty jsem naplnila bonbóny.

Naplněné jsem zavřela a zalepila, převázala jsem chlupatým provázkem, dolepila jsem vystřiženou dýni a výsek pavouka. Hotovo :)

Pokud si chcete stáhnout digirazítko dýně, přikládám tento soubor. Je nachystaný přímo k tisku na velikost stránky A4.
http://www.edisk.cz/stahni/57430/digi_dyne_a4_tisk.pdf_1.2mb.html/
Po kliknutí na arch s dýněmi se dostanete na edisk, kam jsem uložila tiskový soubor pdf. Nezapomeňte kliknout v pravé části nahoře na stáhnout pomalu, rozbalí se vám nabídka stahování, dole opíšete kód a kliknete opět na stáhnout pomalu...

Pokud budete chtít vektory dýně k vlastní úpravě velikosti (soubor Adobe Illustrator), můžete stáhnout zde, pdf soubor pak tady.

Přikládám pro inspiraci ještě jedno přáníčko se stejnou dýní.
Dnešním příspěvkem se s největší pravděpodobností loučím s milovaným podzimem a příště už určitě budu listovat vánočními papíry...
Materiál použitý z e-shopu ScrapArt:
oboustranná lepicí páska
lepidlo Tacky Glue

1 komentář: