Translate

středa 10. října 2018

As a bird...

Přání s použitím otisku razítka House Mouse Dressed up a bird jsem vytvořila podle sketche na blogu As You See It – právě probíhající Challenge č. 186 Flag Me Down.


Razítko jsem vybarvila akvarelovými pastelkami a mírně opatinovala okraje, na čtvrtku s ornamentem od Graphic45 jsem nanesla přes peříčkovou šablonu strukturovací pastu a dozdobila jsem provázkem, svorkou a ručním prošitím podél horního okraje přání.



S přáním se účastním také výzvy na blogu Art-Piaskownica na téma strukturovací pasta.


3 komentáře:

  1. Such clever attention to detailing! Love your hand stitching and textured paste elements as well as your colouring. This is a very inventive and pretty interpretation of the sketch. Thank you for joining us at As You See It.

    OdpovědětVymazat
  2. Haha, I love your little mouse dressed up like a bird! He's not fooling anyone! Cute image, lovely coloring and a fun take on our sketch! Thanks for playing with our challenge this week!

    OdpovědětVymazat
  3. I love the retro feel to your card design, Sona, and the image is delightful. You've done a skillful job of colouring it, as well. Thanks for joining us at As You See It Challenges.

    OdpovědětVymazat