Translate

neděle 18. října 2020

Vánoční přání "Winter Tree" se zimní lavičkou

Přání jsem vytvořila na bílém základu, jako podklad jsem použila scrapbookový papír s jemným potiskem notového zápisu. Vrstvila jsem zbytkové pruhy papíru ze sady UHK Gallery – Winter in Avonlea, doplnila jsem stuhou, chipboardem, mašlí se svorkou sněhové vločky, vystřiženými vánočními motivy rolniček, punče a sladkostí. Na závěr jsem dozdobila třpytivými enamelkami a flitrami. Hlavním prvkem je visačka s lavičkou v zimní krajině z nové kolekce UHK Gallery – Winter Tree.

S přáním se účastním challenge na blogu Christmas Crafts All Year´Round
na téma "No Tricks, Just Treats!",

 

na blogu Christmas Craft Creations na téma "Christmas Music",

na blogu Merry Little Christmas Challenge Blog

,



5 komentářů:

  1. Ahoj Soňo, další skutečná nádhera z Tvé dílny! Moc se mi líbí všechno to vrstvení a zdobení, které je bohaté a velmi vkusné. Novou kolekci UHK Gallery jsem ještě neviděla (miluju jejich papíry!) a zajímalo by mě, jak jsi dostala český nápis na visačku. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Zapomněla jsem Ti poděkovat za vstup do CCAYR - No Tricks, Just Treats! (Ten nápis tipuji na Tvoje vlastnoruční razítko, ale vypadá, že tam prostě přirozeně patří :-) ).

    OdpovědětVymazat
  3. This is stunning! I love the gorgeous layers and textures on it. Thanks for playing along with us at Christmas Craft Creations this month and hope to see you again.
    Tammy DT

    OdpovědětVymazat
  4. WOW - this is so beautiful! I love all of the layers and textures you created! The tag-based layout is amazing! Thanks so much for sharing this with us at the Merry Little Christmas Challenge blog!
    Rachelle DT : )

    OdpovědětVymazat
  5. A beautiful winter card. The colors are reminiscent of the Christmases of yesteryear that are so dear to my heart. Thank you for succeeding in transmitting this in your realization.
    Thanks for joining us at Christmas Craft Creations.

    OdpovědětVymazat