Translate

pátek 8. ledna 2016

Fusion challenge Our 2nd Year Celebration

Předloha pro novou Fusion Challenge byla následující...

http://fusioncardchallenge.blogspot.cz/2016/01/fusion-our-2nd-year-celebration-with.html


Nechala jsem se inspirovat fotografií, květinami v nádherné barevnosti - kombinaci žluté s růžovofialkovou.
 
 

Barevnost jsem vytvořila Distress Inky (odstín seedless preserves) a žlutou akrylovou barvou. Základ přání je bílý, na něj jsem nalepila čtvrtku akvarelového papíru. Zlaté ornamenty jsou vytvořeny technikou horkého embossu. V levé spodní části je žlutou akrylovou barvou pomocí šablony vytvořena stylizovaná růže. Na zdobení jsem použila černou washi pásku, textilní tmavofialové květy a papírovou slunečnici. Hlavním motivem je kartička Santoro Willow s motivem ženy, zleva ozdobená krémovou krajkou, použity jsou také enamelky ve žluté a fialové barvě.

5 komentářů:

  1. what a wonderful sophisticated mixed media design! love the image of the girl and the lovely purple/gold/yellow colors! thanks for joining us in the Fusion 2nd anniversary challenge! Julia xx

    OdpovědětVymazat
  2. Beautiful! Thanks for joining us at Fusion!

    OdpovědětVymazat
  3. Soni, kochám se tu touhle barevnou krásou; ty umíš sladit barvy, techniky i ozdoby do úžasného výsledku. Tohle přání umí zapůsobit na emoce! Držím palce v soutěži!

    OdpovědětVymazat
  4. Gorgeous card! The patterns and layout are perfect and I love all the little touches. Thanks so much for joining us at Fusion Card Challenge.

    OdpovědětVymazat
  5. Love the mixed media feel and you rocked the colors! Oh'la'la! Thanks for joining us at Fusion!

    OdpovědětVymazat