Translate

pondělí 4. září 2017

CAS(E) this Sketch #237

Tento krásný sketch číslo 237 jsem "nutně" musela zpracovat po svém. Hlavou mi běžela spousta nápadů, jak ztvárnit "vějíře" nad a pod pruhem s textem, nakonec zvítězila na polovinu rozstříhnutá pavučina a už téměř aktuální halloweenské téma. Prvek mi ale evokoval mnohem víc možností. Vějíř, vážka, kniha, jinany, motýl, vidím v něm i netopýra, kočárek...
Ještě jsem nejdřív nevěděla, co s nápisem, protože vhodná textová razítka mi chybí a toner v tiskárně také,... Nakonec jsem vystřihla kousek pavučiny z titulní strany kolekce halloweenských papírů Moonlit od Authentique (mimochodem skvělá sada, úžasné motivy, moc krásný kvalitní papír...).

Barevně jsem to nepřeháněla a držela jsem se tradiční oranžovo černé kombinace. Trocha ručního šití nikdy neuškodí a enamelky zkrátka nesmí chybět ;)
Halloween mě začíná zajímat, i když v našich zeměpisných šířkách ho zrovna neoslavujeme ;) ...ale tvoření je velmi zábavné. Všechna ta roztomilá strašidýlka a krásné vzory papírů s dýněmi, čarodějnice..., no paráda ;)

1 komentář: