Translate

středa 9. listopadu 2016

Winter in Avonlea

Challenge UHK Gallery - Winter in Avonlea. Zadáním je vytvořit přání z jediné kolekce papírů. Ozdoby a doplňky mohou být libovolné. Sada papírů ke mně dorazila asi před 5ti dny a já jsem hrozně nestíhala... Takže opět tvořím až za 5 minut dvanáct ;) Challenge bude uzavřena za 4 hodiny a 40 minut. Takže mi nezbývá nic jiného než noční focení a podle toho také fotografie vypadají. Ve dne za lepšího světla pořídím nové fotografie a sem do blogu je doplním.

Vytvořila jsem zimní přání, vrstvené a hodně zdobené. Technika mixed media u mě tentokrát vyhrála.
Podle vlastnoručně vyrobené šablony jsem nastříhala hvězdy na podklad a také hvězdy z papírů Avonlea. Okraje jsem otrhala pomocí ničítka na papír a ručně jsem je k sobě přišila. Jednotlivé vrstvy jsou proloženy textilií (okenní folií proti hmyzu). 
Viditelný vrchní papír jsem šikmo roztrhla a okraje ohrnula. Do mezery jsem umístila první zdobení - kousek zlaté papírové krajky, zlaté andělské vlasy, přichytila jsem je kromě lepidla ještě svorkou sněhové vločky a dolepila microbeads. Následovalo nalepení hlavy anděla (vytvořila jsem pomocí silikonové formy ze samotvrdnoucí hmoty) a vytvoření kapiček modrou akrylovou barvou a bílým a černým gessem. Dolepila jsem kousky zlacené washi pásky a flitry. Pak jsem si připravila a nalepila nápis a následně jsem už dozdobila. Přilepila jsem slídové vločky, chipboardy, 3D balls a další mikrokorálky.


Nové fotografie včetně detailů (foceno za denního světla):

1 komentář:

  1. Beautiful card, so many layers! Thank you for playing with "Winter in Avonlea" :)

    OdpovědětVymazat