Translate

pondělí 24. října 2016

Něžně ženské Vánoce.

Jako dnešní inspiraci jsem si pro vás nachystala Vánoční přání. Vzhledem k ročnímu období to asi nikoho nepřekvapí, vždyť na Vánoce se už chystají snad všechny scrapařky. Ale já jsem tentokrát tvořila v tónech růžové a šedivé. Vytvářím vždy podle nálady a dnes jsem  ...víc než jen romantická ;)

Vánoční přání jsem v této barevnosti ještě netvořila, ale ráda zkouším něco nového, tak tady jsou.

Na výrobu jsem zvolila bílé základy přání a hlavně nádhernou sadu Vánočních papírů (Christmas Promise). Motivy papírů jsou takové jemňoučké, některé částečně lakované, některé zdobené zlacením. Kombinovala jsem papíry, krajku, výseky, chipboardy a okraje občas ručně obšila, přilepila flitry (na lepení těchto drobností vždy používám lepidlolak Glossy Accents, je průhledný a perfektně drží).
Na výrobu kruhového přání jsem vystřihla dva stejné kruhy průměru 10 cm, na spodním kruhu jsem vytvořila ryl pomocí nástroje (s kuličkou na konci) a přilepila k hotovému vrchnímu dílu.

Vršek je nalepen na tvrdém papíru s okrajem vytvořeným pomocí tvarovaných nůžek, pod něj jsem nalepila ještě textilii (zbytek okenní sítě). Zdobná část přání je slepena z pruhů Vánočních čtvrtek Christmas Promise (dají se tak skvěle využít zbytky papírů), ozdobila jsem otrhaným vellum papírem. Ten jsem nalepila ve více vrstvách, vypadá to skoro jako zamrzlé. Pak jsem přivázala zlacenou šňůrku (Bakers Twine). A protože z kruhového tvaru provázek klouže, milimetr jsem střihla do papíru a šňůrku do něj "chytila". Pak jsem přivázala zlatou nití ozdůbku - rolničku, doplnila jsem papírovými výseky vloček, chipboardem a flitrami. Na závěr jsem pomocí lepicích (3D čtverečků) přilepila nápis, aby vystupoval.

Přeji krásné tvořivé dny :)

1 komentář: